آموزش ها

تفاوت رام گلوبال، هند و چین گوشی‌های شیائومی در چیست؟

یکی از موارد دستگاه‌های شیائومی که ممکن است خریداران را سردرگم کند، تفاوت رام بین گوشی‌های این شرکت است. این برند، گوشی‌های خود را در پک‌های مختلف هند، چین و گلوبال عرضه می‌کند که هر سه این پک‌ها نیز ممکن است در بازار ایران موجود باشند. اگر شما هم از علاقه‌مندان گوشی‌های شیائومی هستید و تفاوت پک‌های مختلف شیائومی را نمی‌دانید، با این مطلب همراه باشید. در این مطلب، تفاوت رام گلوبال، هند و چین گوشی‌های شیائومی را مورد بررسی قرار می‌دهیم و به شما می‌گوییم که چطور می‌توانید رام گوشی خود را پیدا کنید.

گوشی‌های رام چین شیائومی

 

گوشی‌های رام چین شیائومی ویژگی‌های مخصوص به خود را دارند. از جمله آن‌ها می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

1. این گوشی‌ها از آداپتور شارژ دوشاخه تخت مخصوص چین استفاده می‌کنند که با پریزهای برق ایران سازگار نیستند.

2. نوشته‌های روی جعبه آن‌ها به زبان چینی است و داخل جعبه، دفترچه راهنما کاملا به زبان چینی است.

3. نسخه MIUI آن‌ها در حرف چهارم و پنجم عبارت CN را دارد. به عنوان مثال، QGHCNXM به معنی MIUI چینی است.

تفاوت این گوشی با رام‌های گلوبال و هند موارد زیر است:

1. این گوشی از باند 800 در شبکه LTE پشتیبانی نمی‌کنند.

2. گوشی رام چین شیائومی از شبکه‌های 4.5G و +4G موجود در ایران پشتیبانی نمی‌کند.

3. گوشی‌های چینی شیائومی از منوی فارسی و کیبورد فارسی ندارند.

4. این گوشی‌ها از نرم‌افزارهای گوگل پشتیبانی نمی‌کنند و کاربر باید از فروشگاه چینی Mi Market برای نصب اپلیکیشن‌ها استفاده کند.

5. یکی از موارد خوب گوشی‌های رام چین شیائومی این است که نسبت به رام گلوبال، به‌روزرسانی‌های نرم‌افزاری را زودتر دریافت می‌کنند.

6. شارژدهی این گوشی‌ها نسبت به رام گلوبال بهتر است.

7. رابط کاربری آن‌ها نسبت به رام گلوبال سبک‌تر است.

8. روی این گوشی‌ها به صورت پیش‌فرض اپلیکیشن چینی نصب شده است.

9. این گوشی‌ها برخلاف نسخه گلوبال که شماره‌گیر و اپلیکیشن پیام گوگل را دارد، از نسخه اختصاصی شیائومی برای این موارد استفاده می‌کنند که قابلیت‌های زیادی نیز دارد.

گوشی‌های رام هند شیائومی

 

گوشی‌های رام هند شیائومی نیز مانند دیگر پک‌های شیائومی، مشخصات مخصوص به خود را دارند که در ادامه به آن‌ها اشاره می‌کنیم. این گوشی‌ها در هند و برای بازار این کشور ساخته شده و به فروش می‌رسند و شیائومی نسخه گلوبال سیستم‌عامل را روی آن‌ها نصب کرده است. از شاخصه‌های اصلی این گوشی‌ها می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

1. عبارت Made In India در پشت جعبه آن‌ها و به رنگ قرمز حک شده است.

2. این گوشی‌ها آداپتور دو شاخه معمولی دارند که با برق ایران نیز به خوبی کار می‌کنند.

3. روی جعبه این گوشی‌ها عبارت (No 1) حک شده که به معنی این است که شیائومی پرفروش‌ترین برند موبایل در چین است.

4. حرف چهارم و پنجم اسم نسخه MIUI این گوشی‌های عبارت IN است. برای مثال، گوشی QGHINXM یک نسخه هندی است.

گوشی‌های رام هند شیائومی بیشتر شبیه نسخه‌های گلوبال هستند که چند تفاوت در آن‌ها دیده می‌شود. در ادامه قابلیت‌های این نسخه‌ها را بررسی می‌کنیم.

1. این گوشی‌ها از نرم‌افزارهای گوگل پشتیبانی می‌کنند.

2. گوشی‌های هندی شیائومی منوی زبان فارسی دارند و با توجه به پشتیبانی از کیبورد Gboard گوگل، می‌توان به راحتی زبان فارسی را به کیبورد آن‌ها اضافه کرد.

3. در این گوشی‌ها برخی اپلیکیشن‌های خدماتی اضافی برای بازار هند نصب شده است.

4. این نسخه‌ها مانند مدل‌های چینی، از شماره‌گیر و اپلیکیشن پیامک اختصاصی شیائومی استفاده می‌کنند.

5. در این گوشی‌ها هیچ عبارت چینی یا هندی مشاهده نمی‌شود و برای کار کردن آن‌ها با مشکلی مواجه نخواهید شد.

گوشی‌های رام گلوبال شیائومی

 

گوشی‌های رام گلوبال شیائومی برای استفاده جهانی ساخته شده‌اند و به همین دلیل، به گونه‌ای هستند که بتوانند در کشورهای مختلف کاربرد داشته باشند. برخی از موارد این گوشی‌ها با رام هند یکسان است؛ اما باز هم تفاوت‌هایی دارند. در ادامه، به مشخصه‌های اصلی این گوشی اشاره می‌کنیم:

1. نوشته‌های روی جعبه این گوشی‌ها کاملا به صورت انگلیسی است.

2. اگر به جعبه دقت کنید، لوگوی CE یا WEEE را مشاهده خواهید کرد.

3. این گوشی‌ها از دو شاخه معمولی یا سه شاخه هستند که در نسخه اول، به راحتی می‌توان آن را در پریزهای فعلی مورد استفاده قرار داد و برای نسخه‌های سه شاخه هم با خرید یک تبدیل، این مشکل حل خواهد شد.

4. برای نسخه‌های بازار اروپا عبارت EU (مانند QGHEUXM) در حرف چهارم و پنجم نسخه MIUI و برای نسخه گلوبال، عبارت MI (مانند QGHMIXM) را خواهیم دید.

نسخه‌های رام گلوبال بیشترین طرفداران را در بین کاربران دارند؛ چون برای کار با این گوشی‌ها در ایران، مشکل خاصی وجود ندارد. در ادامه، امکانات و قابلیت‌های این نسخه‌ها را مورد بررسی قرار می‌دهیم:

1. دارای بند 800 در شبکه LTE هستند.

2. این گوشی‌ها از شبکه 4.5G یا +4G ایران به راحتی پشتیبانی می‌کنند.

3. در این نسخه‌ها، مانند مدل‌های رام هند، منوی تنظیمات را می‌توان فارسی کرد و با توجه به داشتن Gboard گوگل، می‌توان زبان فارسی را به کیبورد اضافه کرد.

4. در این گوشی‌ها می‌توانید Region (یا منطقه) گوشی خود را به راحتی تغییر دهید.

5. در مدل‌های گلوبال، به هیچ عنوان کلمه یا عبارت چینی مشاهده نخواهید کرد.

6. این گوشی‌ها فاقد اپلیکیشن‌های اضافی و تبلیغاتی هستند. (البته شیائومی برخی اپلیکیشن‌های کاربردی را روی این گوشی‌ها نصب می‌کند که به راحتی می‌توانید آن‌ها را حذف کنید.)

7. شیائومی پس از عرضه گوشی می 9T پرو، در مدل رام گلوبال، اپلیکیشن شماره‌گیر و پیامک اختصاصی خود را با اپلیکیشن‌های گوگل جایگزین کرد که طراحی آن ضعیف‌تر و امکانات آن کمتر از نسخه شیائومی است.

چطور نسخه رام گوشی شیائومی را بفهمیم؟

 

 

در بالا برخی مواردی که برای فهمیدن رام‌های مختلف گوشی‌های شیائومی باید بدانید را توضیح دادیم، با این حال، می‌توانید برای پیدا کردن نسخه رام گوشی خود، وارد تنظیمات شوید و گزینه About Phone را بزنید. کد قرار گرفته روبروی MIUI Version، اسم نسخه MIUI شما است. در این کد، حرف اول نشان‌دهنده ورژن اندروید دستگاه، حروف دوم و سوم کد مخصوص دستگاه شما و (همانطور که در بالا گفتیم) حروف چهارم و پنجم نشان‌دهنده نسخه رام گوشی و حروف ششم و هفتم هم حروف اختصاری نام Xiaomi هستند که در تمامی دستگاه‌ها به عنوان حروف آخر کد قرار گرفته‌اند.

در این مطلب، به طور خلاصه تفاوت و قابلیت‌های رام‌های مختلف گلوبال، چین و هند گوشی‌های شیائومی را مورد بررسی قرار دادیم. اگر سوالی در مورد این مطلب دارید می‌توانید آن را در بخش نظرات با ما در میان بگذارید.

پرسش‌های متداول

آیا گوشی‌های گلوبال، چین و هند شیائومی از نظر قدرت با یکدیگر فرق دارند؟

نسخه‌های مختلف گوشی‌های شیائومی از نظر مشخصات فنی تفاوت خاصی با یکدیگر ندارند؛ مگر اینکه شیائومی گوشی خاصی را فقط برای یک کشور خاص مانند چین یا هند عرضه کند.

چرا پک چین گوشی شیائومی ارزان‌تر از پک گلوبال است؟

این اتفاق به دلیل محبوبیت کمتر پک چین گوشی‌های شیائومی رخ داده است و به دلیل اینکه این گوشی‌ها در ایران کمی محدودیت دارند، کاربران کمتر به سراغ این نسخه‌ها می‌روند.

[تعداد: 0   میانگین:  0/5]
مشاهده بیشتر

علی زمانی

جی اس ام دیجیتال یک رسانه‌ی آنلاین با موضوع فناوری و سبک زندگی مدرن است که در بهمن سال 1397توسط علی زمانی ایجاد شد. تیمی از کارشناسان و افراد متخصص در حوزه‌های فناوری، بازی‌های کامپیوتری، فرهنگ‌ و هنر و سبک زندگی در جی اس ام دیجیتال دور هم آمده تا بهترین و کامل‌ترین مرجع اخبار و مقالات این حوزه‌ها را در اختیار کاربران قرار دهد حالا ما این‌جاییم. آمده‌ایم فردا را آغاز کنیم. آمده‌ایم چشم‌انداز فردا را برای‌تان ترسیم کنیم. با جی اس ام دیجیتال فردای دنیای فناوری برای‌تان روشن‌تر می‌شود. فردا این‌جا آغاز می‌شود.

نوشته های مشابه

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن
بستن
رفتن به نوار ابزار