نقدوبررسی انواع لپ تاپ

بررسی تخصصی لپ‌تاپ HP Spectre x360 13

اگر می‌خواهید صاحب لپ‌تاپی شوید که همه نگاه‌ها را به سمت خود جلب می‌کند، نباید گزینه دیگری غیر از HP Spectre x360 13 مدنظر داشته باشید زیرا این محصول کمپانی آمریکایی از لحاظ ظاهری بسیار زیباست و به نظر می‌رسد مدل‌هایی که به این خط تولید مربوط می‌شوند، هر سال شکیل‌تر می‌شوند.

این لپ‌تاپ تبدیل شونده دارای لبه‌هایی برآمده و گوشه‌هایی صاف است که روی یکی از آنها دکمه پاور جای‌گیری کرده و بر روی سه گوشه دیگر، شاهد قرار گرفتن پورت تاندربولت ۳ هستیم. رنگ‌بندی این رایانه هم به نظر می‌رسد کامل باشد و بتواند نیاز اکثر طرفداران را برآورده کند زیرا تا کنون به رنگ‌های آبی، نقره‌ای تیره و نارنجی مسی تولید شده است.

به علاوه، با توجه به مشخصات فنی نظیر پردازنده‌های سری Whiskey Lake اینتل، نمایشگر ۴K و دکمه مربوط به استفاده از دوربین شخصی، باید این دستگاه را همه چیز تمام بدانیم زیرا در مقایسه با سایر رقبا، دکمه نامبرده دوربین را از داخل جدا می‌کند بنابراین دیگر نیازی نیست شاهد قرارگیری یک نقطه سیاه رنگ در بالای نمایشگر باشید. حالا این مقاله را به طور کامل بخوانید تا HP Spectre x360 13 را به صورت تخصصی بررسی کنیم.

نقاط قوت

      • ظاهر بسیار زیبا
      • طراحی کاربردی
      • عملکرد روان و عالی
      • دوربین شخصی
      • نمایشگر باکیفیت
      • کیبورد راحت

نقاط ضعف

      • ترک‌پد کم دقت
      • نبود محل چسباندن قلم به لپ‌تاپ
      • نبود دکمه غلطک کاهش یا افزایش صدا

مشخصات فنی

CPU Core i7-8565U اینتل
GPU UHD Graphics 620 ان‌ویدیا
ابعاد ۳۰*۲۱*۱٫۵ میلی‌متر
وزن ۱۳۰۰ گرم
صفحه نمایش ۱۳٫۳ اینچی لمسی از نوع IPS BrightView با طراحی لب به لب و نورپردازی WLED
حافظه داخلی ۲۵۶ گیگابایتی SSD
رم ۸ گیگابایت
باتری ۴ سلولی ۶۱ وات بر ساعت لیتیوم یونی
پورت‌ها ·      دو درگاه تاندربولت ۳·      ۱ درگاه USB 3.1 Type-A نسل ۲

·      ۱ جک هدفون ۳٫۵ میلی‌متری

·      محل قرار دادن مموری کارت میکرو SD

سیستم صوتی چهار اسپیکر B&O
رنگ‌بندی نقره‌ای تیره، آبی، نارنجی مسی
سیستم عامل ویندوز ۱۰ هوم
قیمت حدوداً ۱۲۷۰ دلار

یک نکته‌ای که به نظر می‌رسد در مورد لپ‌تاپ‌های سریSpectre x360 شرکت HP طرفدار زیادی دارد، پوشش چرمی آن‌هاست که لمس آن حس بسیار خوبی به افراد می‌دهد و حتی اگر آنها را در یک کیف هم قرار دادید، خیالتان از بابت محافظت از آن راحت خواهد بود.

طراحی

باید اقرار کنیم که HP Spectre x360 13 یکی از زیباترین لپ‌تاپ‌های دنیاست و خب طبیعتاً چنین فاکتوری هم اهمیت دارد. در دنیایی که مک‌بوک‌های اپل با بدنه آلومینیومی خود نگاه هر کسی را به خود جلب می‌کنند، داشتن رایانه‌ای این‌چنینی می‌تواند شما را از دوستانتان متمایز کند.

قطعاً درآوردن این لپ‌تاپ از کیف دستی در یک مکان شلوغ، احساس برتری خاصی به شما می‌دهد.

رایانه‌ای که در مورد آن صحبت می‌کنیم، در دو رنگ زغال سنگی و آبی تولید شده و این یعنی نباید منتظر نمونه نقره‌ای رنگ آن باشیم. حالا به نظر شما، با چنین رنگ‌بندی و کیفیت لپ‌تاپی، باز هم کسی هست که سراغ مک‌بوک‌هایی برود که فقط به رنگ نقره‌ای تولید شده‌اند؟؟؟. رنگ آبی برای یک لپ‌تاپ، نوآوری به حساب می‌آید ولی زغال سنگی تقریباً چیزی است که سال‌ها شاهد آن هستیم.

سال گذشته، HP در اطراف لولاها لبه‌های گوشه‌داری تعبیه کرد که در سرتاسر دستگاه مشاهده می‌شدند ولی امسال، گوشه‌های عقب صاف هستند. در سمت چپ، شاهد جای‌گیری دکمه پاور هستیم و در سمت راست نیز تاندربولت ۳ وجود دارد.

این راهکاری که HP اتخاذ کرده، یعنی پایان دردسرهایی که افراد با کابل‌های شارژر و سیم ماوس داشتند. در حالی که لنوو پورت شارژ را در سمت چپ و HP معمولاً آن از در سمت راست قرار می‌دهد، این‌بار کمپانی آمریکایی درگاه‌های شارژ را به گوشه‌ها منتقل کرده تا دیگر سیم ماوس و پاور در سر راه یک‌دیگر قرار نگیرند و هنگام تا کردن صفحه نمایش نیز سیم‌ها مزاحم تماشای نمایشگر نباشند.

در ابتدای کار کردن با HP Spectre x360 13، ممکن است فکر کنید که دکمه پاور در سمت راست دستگاه، کارایی خاصی ندارد ولی بعداً متوجه می‌شوید که دیگر نیازی نیست دنبال دکمه روشن کننده لپ‌تاپ بگردید و می‌دانید کجا قرار دارد.

علی‌رغم اینکه تعداد پورت‌های به کار رفته در این لپ‌تاپ افزایش یافته ولی نوع آنها تغییر نکرده است. پورت USB Type-A سمت چپ حالا به USB 3.1 نسل ۲ ارتقا یافته و این یعنی سرعت انتقال داده‌ها به جایی که ۵ گیگابیت بر ثانیه باشد، ۱۰ گیگابیت بر ثانیه خواهد بود.

در سمت راست، یک پورت تاندربولت ۳ دیگر به کار رفته تا بتوانید با ۴۰ گیگابیت بر ثانیه، اطلاعات مدنظر خود را جابه‌جا و منتقل کنید. ضمن اینکه این امکان نیز فراهم شده تا دو مانیتور ۴K و یا یک مانیتور ۵K به آن وصل نمایید. در همین سمت، شاهد حضور جک هدفون ۳٫۵ میلی‌متری و محل قرار دادن مموری کارت میکرو SD نیز هستیم.

بر روی پنل صفحه نمایش مشاهده خواهید کرد که حاشیه‌هایی مشکی رنگ بالایی و پایینی هنوز بزرگ هستند هرچند نسبت به گذشته کوچک‌تر شده‌اند. البته بزرگ بودن این نوار در بالای نمایشگر، به خاطر این است که وبکم در آن قسمت جای‌گیری کرده است.

در پایین کیبورد، یک سنسور اسکنر اثر انگشت به کار رفته که در مدل قبلی در اطراف قرار گرفته بود. البته امکان باز کردن قفل صفحه نمایش با استفاده از سنسور IR و تشخیص چهره نیز وجود دارد تا دست شما برای بهره‌مندی از روش‌های بیومتریکی باز باشد.

تغییری که به نظر می‌رسد افراد زیادی از آن استقبال نکنند، حذف دکمه کاهش و افزایش صداست که همیشه در لپ‌تاپ‌های تبدیل شونده HP حضور داشت. حضور این غلطک در دستگاه‌هایی که امکان بهره‌گیری از آنها به جای تبلت وجود دارد و ویندوز ۱۰ هم به عنوان یک سیستم عامل لمسی کارایی زیادی ندارد، کاملاً ضروری است.

درست مانند همیشه، HP Spectre x360 13 چهار اسپیکر در خود دارد؛ دو عدد در بالا و دو عدد در زیر دستگاه. دلیل قرار دادن اسپیکرها در زیر لپ‌تاپ این است که وقتی از آن به جای تبلت استفاده می‌کنید، صدا را با کیفیت بالایی بشنوید. برای مثال، هنگام بستن کیبورد و تبدیل شدن دستگاه به تبلت، اسپیکرها از شما دور می‌شوند. لازم به ذکر است که هر چهار اسپیکر به صورت همزمان صدا را پخش می‌کنند و فرقی ندارد که محصول HP در حالت لپ‌تاپ قرار دارد یا تبلت.

صفحه نمایش و قلم

HP لپ‌تاپ Spectre x360 13 را در سه نمونه با سه نوع نمایشگر تولید کرده: ۱۰۸۰p، ۱۰۸۰p با تکنولوژی Sure Vision و ۴K. مدلی که امروز در این مقاله بررسی شده، معمولی است و رزولوشن آن به ۱۰۸۰p می‌رسد.

متأسفانه در این لپ‌تاپ، فناوری حریم شخصی نمایشگر HP به نام Sure Vision وجود ندارد. این تکنولوژی، سبب می‌شود کسانی که می‌خواهند از زوایای مختلف به لپ‌تاپ نگاه بیندازند، موفق نشوند. مطمئناً این ویژگی اهمیت زیادی دارد بنابراین پیشنهاد ما به شما هنگام خرید این لپ‌تاپ، دریافت نمونه‌ای است که Sure Vision در آن وجود دارد.

نسخه Sure Vision به کار رفته در HP Spectre x360 13، از نسل دوم می‌باشد به همین دلیل نگاه کردن از اطراف، باعث می‌شود رنگ صفحه نمایش به سفید تغییر کند. لازم به ذکر است که نسل سوم این فناوری در همایش CES امسال معرفی شد و هم‌اکنون در برخی مدل‌های EliteBook وجود دارد. Sure Vision نسل ۳ همچنین از نمایشگرهای ۴K نیز پشتیبانی می‌کند بنابراین اگر می‌خواهید شاهد حضور این قابلیت در صفحه نمایش‌های ۴K باشید، بهتر است تا معرفی HP Spectre x360 بعدی صبر کنید.

مانند همیشه، پنل به کار رفته در این لپ‌تاپ کیفیت بالایی دارد هرچند درخشندگی آن بیش از حد است. مدل HP EliteBook 1040 x360 G5 به خاطر بهره‌مندی از نمایشگر مات، نزدیک‌ترین احساس نوشتن روی کاغذ را به شما القا خواهد کرد بنابراین ممکن است با کار کردن روی صفحه نمایش HP Spectre x360 13، فکر کنید که دارید روی یک شیشه نورانی چیزی می‌نویسید.

به‌زعم برخی کارشناسان، اگر Sure Vision زیاد برایتان اهمیتی ندارد، بهتر است گزینه ۴K را خریداری کنید. همچنین آپشن ۱۰۸۰p هم مدل بدی نیست و به خاطر کاهش مصرف باتری، طرفداران زیادی دارد.

همان‌طور که قبلاً هم اشاره کردیم، حاشیه‌های مشکی رنگ در بالا و پایین نمایشگر کمی بزرگ هستند حال آن‌که این نوارها در اطراف باریک‌تر می‌باشند. مطمئناً نبود چنین نوارهایی شما را صاحب یک لپ‌تاپ امروزی و مدرن می‌کند ولی فعلاً باید با همین شیوه طراحی کنار بیایید. دیگر تولیدکنندگان در تلاشند تا یک وبکم کوچک‌تر در حاشیه مشکی رنگ بالا قرار دهند و بهتر می‌بود حداقل HP نیز چنین چیزی را امتحان می‌کرد. بزرگی حاشیه پایینی نمایشگر زیاد مهم نیست به همین دلیل زیاد در مورد آن صحبت نمی‌کنیم.

قلمی که در کارتن به همراه آن به فروش می‌رسد، استاندارد است و به وسیله یک باتری AAAA تغذیه می‌شود. HP همچنین قلم Tilt خود که از طریق USB Type-C شارژ می‌گردد را نیز در اختیار مشتریان قرار داده است. بنابراین چنین امکاناتی، انتظارات ما از یک تبلت دارای قلم را برآورده می‌کند.

نکته دیگر در مورد قلم این است که جایی روی لپ‌تاپ وجود ندارد تا آن را قرار دهید. برای مثال، مدل‌های HP EliteBook x360 نوعی نیروی مغناطیسی دارند که به وسیله آن می‌توانید قلم‌ها را به آنها وصل کنید ولی در نمونه‌های HP Spectre x360، باید قلم را مانند لوازم جانبی اضافه، با خود به این‌طرف و آن‌طرف ببرید.

کیبورد و ترک‌پد

باز هم در این قسمت باید لپ‌تاپ‌های سری HP EliteBook را به یاد بیاوریم که صفحه کلیدهای فوق‌العاده‌ای دارند. البته این‌گونه برداشت نشود که کیبورد HP Spectre x360 13 خوب نیست ولی اگر می‌شد بدنه از خط تولید Spectre باشد و کیبورد از سری EliteBook، دیگر از این نظر چیز دیگری نمی‌خواستیم!!!.

دکمه‌های صفحه کلید لپ‌تاپ مورد بحث از نوع چیکلت فلزی هستند که کار کردن با آنها راحت است و دقت زیادی دارند. به کسانی که می‌خواهند از این رایانه برای کارهای معمولی بهره ببرند، می‌گوییم که کیبورد HP Spectre x360 13 خوب است ولی کارمندان، مهندسان و بازاریان، برای بهره‌مندی از بهترین صفحه کلیدهای دنیا، باید لپ‌تاپ‌های سری ۱۰۰۰ EliteBook HP یا Lenovo ThinkPad را مدنظر قرار داشته باشند.

آن دسته از افرادی که ترجمه می‌کنند یا تایپیست هستند، مطمئناً با کیبورد HP Spectre x360 13 هم راحت خواهند بود ولی به خاطر سروصدای بیشتر دکمه‌ها و عمیق‌تر بودن آنها نسبت به نمونه‌های موجود در EliteBookها، ممکن است با اشاره به همین ویژگی، لپ‌تاپ مورد بحث ما را از لیست گزینه‌های خرید خود حذف کنند.

تقریباً همین قانون در مورد ترک‌پد هم صادق است. HP همچنان از درایورهای لمسی به جای درایورهای حرارتی در ترک‌پد محصول خود بهره می‌برد و همین سبب می‌شود که عملکرد این قسمت با افت محسوسی روبه‌رو گردد. به علاوه، برخی حرکات نیز درست کار نمی‌کنند و اگرچه بعضی از این اشکالات به نسخه‌های ویندوز ۸٫۱ به بعد می‌باشد ولی خودِ HP هم بی‌تقصیر نیست. با این تفاسیر، عدم بهره‌مندی از درایورهای حرارتی توسط این کمپانی آمریکایی در بهترین لپ‌تاپ‌ها، یک نقطه ضعف اساسی به شمار می‌رود.

دوربین حریم شخصی

علی‌رغم اینکه نکات زیادی نمی‌توانیم در مورد دوربین حریم شخصی HP بگوییم ولی به خاطر خاص بودن این ویژگی، یک قسمت از این مقاله را به آن اختصاص داده‌ایم.

ابتدا به سایر راهکارهای مشابه اشاره می‌کنیم. هوآوی در لپ‌تاپ میت‌بوک ایکس پرو، دوربین را در کیبورد جای داده بنابراین با فشردن دکمه مربوط، دوربین بیرون می‌آید. اگرچه این روش کاربردی است ولی زاویه دید خوبی در اختیار شما قرار نمی‌گیرد.

در سری ThinkPad، هوآوی یک دکمه فیزیکی در کنار دوربین قرار داده تا روی آن را بپوشاند. تنها مشکل این راه‌حل، عدم همگام‌سازی با سنسور IR و در نتیجه کار نکردن فناوری تشخیص چهره است. البته این معضل در لپ‌تاپ‌های معرفی شده سال ۲۰۱۹ تقریباً حل شده است.

در مدل HP Spectre x360 13 اما، دکمه‌ای که وجود دارد، دوربین را قطع می‌کند. شاید فکر کنید این اتفاق از طریق یک نرم‌افزار رخ می‌دهد ولی این‌چنین نیست. زمانی که دکمه را به قصد خاموش کردن فشار می‌دهید، می‌توانید به Device Manager (با کلیک راست کردن روی آیکون This PC در ویندوز ۱۰) بروید و ببینید که اصلاً اثری از درایور وبکم یا دوربین IR نیست. دلیلی که سبب شده این یکی از ویژگی‌های مهم HP Spectre x360 13 به حساب بیاید، احترام به حریم شخصی کاربران می‌باشد.

عملکرد و دوام باتری

محصول مورد بحث ما از Core i7-8565U اینتل به عنوان پردازنده بهره می‌برد که کارت گرافیک آن هم به این تراشه وصل است. این قطعه جزو خانواده Whiskey Lake و نسل هشتم سری U اینتل به شمار می‌رود که هشت هسته به همراه هشت رشته موجود در آن وظیفه انجام کارها را بر عهده دارند.

به عبارت دیگر، این لپ‌تاپ را باید نسبت به نمونه قبلی که پردازنده آن Core i7-8550U بود، کمی قوی‌تر بدانیم. برای آن دسته از افرادی که نمی‌دانند منظور از عدد ۸ در شماره مدل این پردازنده چیست، باید بگوییم که مقصود اینتل، نشان دادن نسل هشتم تراشه‌هاست.

در شرایط واقعی، HP Spectre x360 13 دقیقاً همانگونه عمل می‌کند که از یک لپ‌تاپ با چنین امکاناتی انتظار می‌رود. فعالیت‌های تولیدی نظیر اجرا کردن نرم‌افزارهای آفیس با سرعت بالایی به انجام می‌رسند ولی کارهای گرافیکی و برنامه‌نویسی و به طور کلی سنگین، زیاد باب میل این دستگاه نیستند. چنان‌چه بیشتر می‌خواهید عکس یا فیلم ویرایش کنید، بهتر است سراغ مدل ۱۵ اینچی که پردازنده شش هسته‌ای ۴۵ واتی و کارت گرافیک GeForce GTX 1050 Ti ان‌ویدیا دارد، بروید.

البته این‌گونه نیست که HP Spectre x360 13 نتواند عکس‌ها یا فیلم‌ها را ویرایش کند بلکه این توانایی را دارد تا برای برخی افراد که شغل اصلی آنها مونتاژ فیلم یا عکس است، انتظارات را برآورده نماید ولی (باز هم تکرار می‌کنیم) اگر می‌خواهید به صورت حرفه‌ای این کارها را انجام دهید، بهتر است مدل ۱۵ اینچی با کارت گرافیک متصل را خریداری کنید.

دوام باتری هم دیگر قسمتی است که این لپ‌تاپ می‌درخشد. برای درک بهتر این موضوع، HP Spectre x360 13 را در شرایط واقعی باید سنجید که اتفاقاً محصول کمپانی آمریکایی توانست ما را از خود راضی کند. بهتر است این‌گونه بگوییم که صبح که می‌خواهید از خانه خارج شوید، نیازی نیست شارژر لپ‌تاپ را با خود ببرید و از آن‌طرف، آخر شب که می‌خواهید به خانه برگردید نیز نگرانی از بابت تمام شدن شارژ لپ‌تاپ نخواهید داشت. در واقع، با این دستگاه، می‌توانید بهترین دوام باتری یک لپ‌تاپ دارای پردازنده اینتل را شاهد باشید.

این را مدنظر داشته باشید که چنان‌چه از امکانات Sure Vision، نمایشگر ۴K و اتصال LTE 4G این لپ‌تاپ بهره بردید، خب طبیعتاً مصرف باتری آن افزایش پیدا خواهد کرد.

برای آزمایشات بنچمارک، تست PCMark 8 به انجام رسید که رایانه را در زمینه مصارف خانگی، معمولی و محل کار بررسی می‌نماید. ابتدا مصارف خانگی که بیشتر افراد یا وبگردی و چت تصویری می‌کنند و یا با بازی سرگرم می‌شوند را مورد نقد قرار می‌دهیم.

همان‌طور که می‌بینید، این دستگاه عملکرد خوبی دارد و می‌توانیم آن را از این نظر با یک اولترابوک دارای پردازنده Whiskey Lake اینتل برابر بدانیم. در مرحله بعد، آزمایش Creative انجام شد که فعالیت‌هایی در آن وجود دارد که بیشتر کارت گرافیک را درگیر می‌کنند، مانند؛ ویرایش ویدیو، گیمینگ، برنامه‌نویسی و . . .

باز هم باید حرف خود را تکرار کنیم. مطمئناً انجام این کارها با HP Spectre x360 13 شدنی است ولی اگر لپ‌تاپی داشتید که کارت گرافیک آن به پردازنده‌اش متصل بود، سرعت کار بیشتر می‌شد. در نهایت، آزمایش Work به کار می‌رود که فعالیت‌هایی مانند اجرا کردن نرم‌افزارهای آفیس در آن دخیل هستند.

در این بخش، محصول HP واقعاً عملکرد خیره‌کننده‌ای دارد که البته تعجب‌برانگیز نیست زیرا اصلاً با همین هدف تولید شده است. در نهایت، آزمایش جامع‌تر PCMark 10 نیز به انجام رسید که نتایج آن را هم می‌بینید.

خلاصه

لپ‌تاپ‌های خط تولید Spectre شرکت HP همیشه جزو بهترین نمونه‌های بازار بوده‌اند و حالا با مدلی که در این مقاله در موردش صحبت کردیم، کمپانی آمریکایی باز هم توانایی خودش را در این مقوله به رخ رقبا کشانده است. لبه‌های زاویه‌دار، کاربرد زیاد، محل مناسب قرار دادن پورت‌های شارژ و در سر راه قرار نگرفتن سیم شارژر و ماوس، و در نهایت قابلیت تا کردن رایانه، همه و همه از جمله نقاط قوت HP Spectre x360 13 به شمار می‌روند.

حالا و بر اساس قانون کلی که هیچ چیزی بدون مشکل نیست، می‌توانیم دو اشکال در این دستگاه پیدا کنیم. ابتدا به ترک‌پد می‌پردازیم که بر خلاف دیگر رقبا که از درایورهای Precision مایکروسافت استفاده می‌کنند، در این لپ‌تاپ از درایورهای Synaptic بهره برده شده است و به نظر می‌رسد که زمان آن فرا رسیده تا HP نیز چنین رویه‌ای را اتخاذ کند. مورد بعدی هم نبودن جایی برای چسباندن قلم به لپ‌تاپ می‌باشد.

با همه اعتراضات و اشکالات، HP Spectre x360 13 را باید لپ‌تاپ فوق‌العاده‌ای بدانیم که امکاناتی مانند دوربین حریم شخصی توانسته معایب آن را تحت‌الشعاع خود قرار دهند. حالا با این مشخصات فنی، عملکرد این دستگاه نیز در همان حدی است که از پردازنده‌های سری Whiskey Lake اینتل انتظار می‌رفت.

مدلی که امروز در مورد آن صحبت کردیم، دارای پردازنده Core i7، رم ۸ گیگابایتی، حافظه داخلی ۲۵۶ گیگابایتی و صفحه نمایش ۱۰۸۰p است. البته اگر در این لپ‌تاپ شاهد استفاده از نسخه پیشرفته‌تر Sure Vision در نمایشگر ۴K می‌بودیم، بسیار بهتر می‌شد. این را هم اضافه کنیم که مدلی از HP Spectre x360 13 در بازار وجود دارد که می‌تواند به اینترنت LTE 4G وصل شود. بنابراین با توضیحات داده شده، سیستم پیشنهادی ما به HP برای ساخت این لپ‌تاپ این‌گونه می‌شد: پردازنده Core i7 اینتل، رم ۱۶ گیگابایتی، حافظه داخلی ۵۱۲ گیگابایتی SSD، نمایشگر ۱۰۸۰p با فناوری Sure Vision یا صفحه نمایش ۴K و قابلیت اتصال به اینترنت LTE 4G. به هر حال، مطمئناً از کار کردن با این دستگاه هیچ‌گاه خسته نخواهید شد زیرا احساس لذت‌بخشی را به شما القا خواهد کرد.

شما در مورد این لپ‌تاپ چه فکر می‌کنید؟ آیا قیمت حدوداً ۱۳۰۰ دلاری برای آن منطقی است؟ نظر خود را با دیگران در قسمت انتهای خبر به اشتراک بگذارید.

اگر چنان‌چه می‌خواهید بررسی تخصصی محصولی را مطالعه نمایید یا با بهترین گوشی، رایانه، پردازنده و . . . آشنا شوید ولی آن را در سایت پیدا نمی‌کنید، مدل آن را کامنت کرده تا در اسرع وقت، مقاله آن توسط تیم تحریریه ما آماده شود.

[تعداد: 0   میانگین:  0/5]
مشاهده بیشتر

علی زمانی

جی اس ام دیجیتال یک رسانه‌ی آنلاین با موضوع فناوری و سبک زندگی مدرن است که در بهمن سال 1397توسط علی زمانی ایجاد شد. تیمی از کارشناسان و افراد متخصص در حوزه‌های فناوری، بازی‌های کامپیوتری، فرهنگ‌ و هنر و سبک زندگی در جی اس ام دیجیتال دور هم آمده تا بهترین و کامل‌ترین مرجع اخبار و مقالات این حوزه‌ها را در اختیار کاربران قرار دهد حالا ما این‌جاییم. آمده‌ایم فردا را آغاز کنیم. آمده‌ایم چشم‌انداز فردا را برای‌تان ترسیم کنیم. با جی اس ام دیجیتال فردای دنیای فناوری برای‌تان روشن‌تر می‌شود. فردا این‌جا آغاز می‌شود.

نوشته های مشابه

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن
بستن
رفتن به نوار ابزار