نقدو بررسی انواع موبایل

بررسی مشخصات گوشی Realme C30s

برند Realme با اینکه مدت زمانی زیادی از ورودش به بازار گوشی های هوشمند نمی‌گذره ولی در همین زمان کوتاه گوشی های متعددی در بازه های قیمتی مختلف عرضه کرده که به نسبت قیمت طراحی خیلی جذاب و امکانات مناسبی داشتند اما به خاطر محبوبیت و واردات کمتر گوشی های این برند به راحتی پیدا نمیشن و ممکنه به نسبت رقبای چینی دیگه حتی قیمت بالاتری هم پیدا کنن، به همین خاطر و کمبود لوازم جانبی گوشی های ریلمی خیلی از افراد سراغ خرید این برند تازه وارد نمیرن. امروز قصد داریم گوشی سوپر اقتصادی جدید این برند رو که به تازگی به بازار ایران با قیمت حدودی ۳.۵ میلیون تومان وارد شده رو بررسی کنیم تا ببینم این گوشی میتونه در کنار گزینه های اقتصادی از سامسونگ و شیائومی حرفی برای گفتن داشته باشه یا هنوز به خاطر موارد گفته شده ارزش ریسک کردن رو نداره؟ پس با بررسی مشخصات گوشی Realme C30s همراه دیجی اطلس باشید.

بررسی طراحی ریلمی C30s

گوشی های ریلمی با یه طراحی جذاب و خاص سعی میکنن کمبودهای موجود در بخش های دیگه رو تا حدودی پوشش بدن و اگه داشتن یه گوشی خوش دست و زیبا براتون مهمه، گوشی ریلمی C30s میتونه با طراحی ساده ولی باحالش حس یه گوشی گرون قیمت‌تر رو به شما بده. بدنه کاملا پلاستیکی ساخته شده و کیفیت ساخت مناسبی داره. قاب پشتی از یه تکسچر چهارخونه مانند ریزی استفاده میکنه که باعث میشه تا حدودی گوشی گریپ بهتری داشته باشه و توی دست خیلی راحت سر نخوره. از افتادن لکه و کثیفی هم روی بدنه جلوگیری میکنه. گوشی کاملا تخت ساخته شده و فریم تخت و نسبتا تیزی داره. ابعاد و قطر گوشی به نسبت سایز نمایشگر مناسبه و در استفاده طولانی مدت به خاطر وزن نسبتا کم ۱۸۶ گرمی خیلی به دست شما فشاری وارد نمی‌کنه.

 

جزیره دوربین که شامل یه دونه سنسور گوشی به همراه فلش LED و نوشته AI Camera در یه بخش مربعی شکل که طراحی متفاوتی به نسبت باقی بدنه داره و از پلاستیک براق و شبیه به گلس ساخته شده قرار گرفته. به خاطر اینکه از لنز خیلی بزرگی استفاده نشده بیرون زدگی کمی داره. در پایین پنل پشتی هم لوگو Realme دیده میشه. گوشی ریلمی C30s توی دو تا رنگ آبی و مشکی عرضه میشه.

 

فریم پلاستیکی به صورت کاملا تخت و براق ساخته شده. روی لبه راست دکمه های پاور و کم و زیاد کردن صدا دیده میشه که حسگر اثر انگشت با دکمه پاور ترکیب شده و دقت مناسبی داره اما خیلی سریع نیست اما داشتنش توی این بازه یه نکته مثبت به حساب میاد و محل قرارگیری مناسبی هم داره. سمت چپ درگاه سیم کارت قرار داره که میتونه همزمان از دو سیم کارت و یه کارت حافظه جانبی پشتیبانی کنه. بالای گوشی خبر خاصی نیست اما پایین گوشی نسبتا پرباره و تک اسپیکر گوشی، میکروفون، جک ۳.۵ میلیمتری صدا و پورت میکرو USB در اینجا قرار گرفته. با اینکه پورت میکرو مقداری قدیمی شده ولی هنوز برای گوشی های سوپر اقتصادی برای کاهش هزینه استفاده میشه و خیلی نمیشه در این مورد به این گوشی ایراد گرفته.

 

صفحه نمایش طراحی ساده و قدیمی و با حاشیه زیادی داره و حدود ۸۲ درصد از پنل جلویی رو نمایشگر به خودش تخصیص میده. از گواهی IP و یا محافظ پیش فرض نمایشگر هم خبری نیست که در این بازه قیمتی طبیعیه. در کل گوشی Realme C30s طراحی خوب و مناسبی داره و از کیفیت ساخت بسیار خوبی به نسبت قیمت استفاده میکنه و با توجه به اقتصادی بودن گوشی خوش دست و راحتی به حساب میاد و میتونید در استفاده طولانی مدت بدون مشکل خاصی از گوشی استفاده کنید.

 

بررسی صفحه نمایش ریلمی Realme C30s

صفحه نمایش ۶.۵ اینچی با پنل IPS LCD و رزولوشن ۷۲۰ در ۱۶۰۰ و نرخ به روز رسانی ۶۰ هرتزی میتونه جزئیات قابل قبولی رو به شما نمایش بده اما ممکنه در بعضی برنامه ها مقداری پیکسل پیکسل شدن رو ببیند ولی در کل این صفحه نمایش برای این بازه مناسبه و نقطه ضعف یا مشکل خاصی نداره. زاویه دید و روشنایی به نسبت کمه و رنگ های خیلی کنتراست و روشنایی زیادی ندارند و توی نور زیاد ممکنه کمی اذیت بشید.

 

مشخصات باتری ریلمی C30s

در این بخش به لطف باتری ۵۰۰۰ میلی آمپر ساعتی و پردازنده کم مصرف شارژدهی خوبی رو میتونیم داشته باشیم و در استفاده معمولی و روزمره میتونه حدود یک روز و نیم به شما شارژ بده. یه نکته مثبت در این بخش قطور و سنگین نشدن گوشیه که برخلاف گوشی های اقتصادی دیگه با داشتن یه باتری با حجم مناسب خیلی وزن زیادی نداره.

 

استفاده از پورت میکرو USB و آداپتور ۱۰ واتی که داخل باکس محصول قرار داره باعث میشه این گوشی نه تنها فست شارژ نداشته باشه بلکه برای شارژ مجدد دستگاه باید حدود ۳ ساعت تا ۳ ساعت و نیم منتظر بمونیم که زمان نسبتا زیادی به حساب میاد و به نسبت گوشی های دیگه این بازه خیلی مناسب نیست. در کل گوشی C30s با اینکه شارژدهی مناسبی داره ولی برای این شارژدهی مناسب باید زمان زیادی رو منتظر بمونید که به نسبت اقتصادی بودن گوشی هم مقداری زمان زیادی رو میگیره.

بررسی عملکرد دوربین Realme C30s

از دوربین گوشی های سوپر اقتصادی نباید انتظار زیادی داشته باشیم، اینجا هم ریلمی فقط از یه سنسور ۸ مگاپیکسلی برای این گوشی استفاده کرده که کیفیت معمولی رو به پایین با جزئیات کم، ترکیب رنگ معمولی و نویز زیادی داره و بیشتر در حد کار راه بنداز میتونه عمل کنه. دوربین سلفی ۵ مگاپیکسلی هم خیلی تعریف خاصی نداره و جزئيات کم، نور و رنگ معمولی و نویز توی عکس های اون دیده میشه. دوربین اصلی با کیفیت ۱۰۸۰ و ۳۰ فریم و دوربین سلفی با کیفیت ۷۲۰ و ۳۰ فریم متونن فیلمبرداری کنن که کیفیت هر دو این بخش ها تعریف آنچنانی نداره و بیشتر به درد ثبت خاطرات میخوره.

بررسی عملکرد پردازشی و رابط کاربری Realme C30s

ریلمی از تراشه Unisoc SC9863A با تکنولوژی ساخت ۲۸ نانومتری برای این گوشی استفاده کرده که حتی به نسبت اقتصادی بودن نمیتونه عملکرد خوبی به شما در استفاده معمولی و روزمره بده و باید با لگ و گیر گاه و بی گاه درگیر باشید که در گوشی های اقتصادی و زیر ۱۰۰ دلار خیلی چیز عجیب و غریبی نیست. برای بازی کردن بازی های سبک مشکل خاصی ندارید ولی اگه سراغ بازی های جدیدتر و یا با گرافیک بیشتر برید تجربه خیلی بدی میتونه به شما بده و خیلی مناسب این کارها نیست. گوشی C30s توی سه نسخه با ۲/۳/۴ گیگ رم و ۳۲/۶۴ گیگ حافظه ذخیره سازی از نوع eMMC 5.1 عرضه میشه.

از اندروید ۱۲ و Realme UI Go استفاده شده که به نسبت رابط کاربری اصلی ریلمی مقداری سبک تر شده و بعضی موارد شخصی سازی محدود تر و کمتری داره تا به پردازنده نسبتا ضعیف گوشی خیلی فشار خاصی وارد نشه و تا حدودی شبیه به اندروید خام به نظر میرسه اما استفاده از اندروید ۱۲ باعث میشه یه مقداری تجربه رابط کاربری به روزتر باشه، البته لگ و باگ جزوی از گوشی های اقتصادی به حساب میاد که اینجا هم تا حدودی دیده میشه. برندهای تازه وارد مثل برند ریلمی سابقه پشتیبانی نرم افزاری خیلی خوبی ندارند و حتی گوشی های گرون قیمت تر این برند هم برنامه زمانی مشخصی در این مورد ندارند و ممکنه آپدیت های جدید دیرتر برای این گوشی عرضه بشه.

مشخصات اسپیکر ریلمی C30s

از یه اسپیکر مونو برای گوشی ریلمی C30s استفاده شده که در این بازه قیمتی عادیه. کیفیت صدای خیلی بالایی نداره ولی بلندی صدا قابل قبول و مناسبه. جک 3.5 میلیمتری هم مثل باقی گوشی های اقتصادی اینجا دیده میشه. در نسخه بلوتوث ریلمی کمی کم کاری کرده و به جای نسخه 5.0 که در اکثر گوشی ها استفاده میشه سراغ نسخه قدیمی 4.2 رفته که باعث میشه نتونید از امکانات و بهبودهای هندزفری بلوتوثی های جدید مثل مصرف کمتر باتری و یا اتصال پایدارتر بهره ببرید.

آیا گوشی Realme C30s ارزش خرید داره؟

گوشی Realme C30s با داشتن یه طراحی خوب و کیفیت ساخت مناسب و یه بدنه خوش دست و سبک میتونه یه گوشی جذاب برای افراد نوجوان باشه که میخوان یه گوشی ارزون قیمت و برای استفاده های خیلی معمولی و وب گردی سبک تهیه کنن و بیشتر قصد تماس گرفتن و یا چت کردن با گوشی رو دارن و شارژدهی مناسبی که بتونه یک روز کامل در استفاده مداوم اونها رو همراهی کنه. البته صفحه نمایش و دوربین هم به نسبت بازه عملکرد قابل قبولی دارند و میتونن نیازهای یه کاربر عادی رو برطرف کنن اما زمان شارژ شدن طولانی مدت و عملکرد نسبتا معمولی و گاهی اوقات اذیت کننده بخش سخت افزار و یه رابط کاربری بدون امکانات شخصی سازی خاصی و با پشتیبانی نرم افزاری کم باعث میشه این گوشی به نسبت گزینه های دیگه بازار مثل سامسونگ A04 یا شیائومی ردمی +A2 خیلی امکانات خاص و جذابی به جز طراحی و بدنه خوش دست نداشته باشه و با توجه به قیمت 3.2 میلیون تومانی خیلی ارزش خرید بالایی نداره و با توجه به نقاط ضعفی که داره خیلی ارزش ریسک کردن برای خرید رو نداره.

مشخصات Realme C30s

Status Available. Released 2022, September 23

Announced 2022, September 14

بدنه

رنگ بندی Stripe Blue, Stripe Black

SIM Dual SIM (Nano-SIM, dual stand-by)

Build Glass front, plastic frame, plastic back

Weight 186 g (6.56 oz)

Dimensions 164.2 x 75.7 x 8.5 mm (6.46 x 2.98 x 0.33 in)

صفحه نمایش

Resolution 720 x 1600 pixels, 20:9 ratio (~270 ppi density)

Size 6.5 inches, 102.0 cm2 (~82.1% screen-to-body ratio)

نوع IPS LCD

باتری

Charging 10W wired

نوع Li-Po 5000 mAh, non-removable

دوربین اصلی

نوع دوربین Single : 8 MP, (wide), 1/4.0″, 1.12m

ویدئو 1080p@30fps

ویژگی LED flash, HDR, panorama

دوربین سلفی

ویژگی ها HDR

نوع دوربین Single : 5 MP, (wide), 1/5.0″, 1.12m

ویدئو 720p@30fps

پردازنده و سخت افزار

Internal 32GB 2GB RAM, 32GB 3GB RAM, 64GB 4GB RAM

Card slot microSDXC (dedicated slot)

CPU Octa-core 1.6 GHz Cortex-A55

GPU IMG8322

مشخصات نرم افزاری

OS Android 12, Realme UI Go

ویژگی ها

Sensors Fingerprint (side-mounted), accelerometer, proximity

صدا

3.5mm jack Yes

بلندگو Yes

شبکه ها ارتباطی

2G bands GSM 850 / 900 / 1800 / 1900 – SIM 1 & SIM 2

Technology GSM / HSPA / LTE

3G bands HSDPA 850 / 900 / 2100

Speed HSPA, LTE

4G bands 1, 3, 5, 8, 38, 40, 41

سایر مشخصات

Positioning GPS, GLONASS

USB microUSB 2.0, OTG

Radio Unspecified

NFC No

Bluetooth 4.2, A2DP

WLAN Wi-Fi 802.11 b/g/n

تست ها
سایر

Price About 100 EUR

Models RMX3690

نویسنده : digiatlas.ir

[تعداد: 0   میانگین:  0/5]
مشاهده بیشتر

علی زمانی

جی اس ام دیجیتال یک رسانه‌ی آنلاین با موضوع فناوری و سبک زندگی مدرن است که در بهمن سال 1397توسط علی زمانی ایجاد شد. تیمی از کارشناسان و افراد متخصص در حوزه‌های فناوری، بازی‌های کامپیوتری، فرهنگ‌ و هنر و سبک زندگی در جی اس ام دیجیتال دور هم آمده تا بهترین و کامل‌ترین مرجع اخبار و مقالات این حوزه‌ها را در اختیار کاربران قرار دهد حالا ما این‌جاییم. آمده‌ایم فردا را آغاز کنیم. آمده‌ایم چشم‌انداز فردا را برای‌تان ترسیم کنیم. با جی اس ام دیجیتال فردای دنیای فناوری برای‌تان روشن‌تر می‌شود. فردا این‌جا آغاز می‌شود.

نوشته های مشابه

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن
بستن
رفتن به نوار ابزار